windows 7 70-680 pdf : Jun 2016 Edition

Exam Code: 1Z0-878 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: Oracle Solaris 10 System Administrator Certified Professional Exam, Part II
Certification Provider: Oracle
Free Today! Guaranteed Training- Pass 1Z0-878 Exam.

2016 Jun 1Z0-878 Study Guide Questions:

Q61. Given: 

usermod -R role2 user1 

Which two statements are true? (Choose two.) 

A. The user1 user gets assigned role2. 

B. The user1 user loses all previous roles. 

C. If role2 is a plain user, it becomes a role. 

D. If the user1 user is a role, it becomes a plain user. 

E. The user1 user gets all authorizations from role2. 

Answer: A,B 

Q62. systemA has a file system that is being shared as follows: 

— /data/dbase rw "" 

systemB mounts that file system as follows: 

/data on systemA:/data/dbaseN remote/read/write/setuid/devices/xa11r/dev=4c00002 

On systemB, whenever root tries to create or copy a file to the /data directory, root receives the following error: cannot create Which answer describes a solution to this problem? 

A. On system A, give root write privileges to the /data/dbase directory. 

B. On systemA, Share /data/dbase as follows: share —F nfs —o root=systemB /data/dbase 

C. On systemA, Share /data/dbase as follows: share —F nfs —o rw=systemB /data/dbase 

D. On systemB, mount the remote file system as follows: mount —F nfs —o rw systemA:/data/dbase /data 

Answer: B 

Q63. You need to update a existing BE with the files from you currently running BE so that you can upgrade the existing BE. Which command this? 

A. lucreate 

B. lumake 

C. lucurc 

D. luupgrade 

Answer: B 

1Z0-878  latest exam

Most up-to-date pdf for 70-680:

Q64. A user's workstation is configured to mount /archive from a remote system through 

NFS using the following entry in /etc/vfstab: #device device mount FS fsck mount mount 

#to mount to fsck point type pass at boot options 

speedy:/archive – /archive nfs – yes –

To improve performance, a second NFS server, named pokey, is being added to serve out the identical file system. 

You notice that the workstation is attempting to mount /archive read-write. The /archive file system contains old archived data and should not be modified. You decide that the user's workstation should mount /archive read-only instead. 

Which two changes must you make to allow the workstation to use the NFS server pokey and speedy and to correct the read-write/read-only mounting issue? (Choose two.) 

A. change the mount options field to ro 

B. change the mount options field to ro=speedy,pokey 

C. change the device to mount field to speedy,pokey:/archive 

D. change the device to mount field to read pokey:/archive/speedy 

Answer: A,C 

Q65. Which two entries are valid for the contents of the /etc/hostname.ce0 file? (Choose two.) 

A. corprouter1 

B. 192.168.10.1 

C. ce0 192.168.10.1 

D. ifconfig ce0 inet 192.168.10.1 

Answer: A,B 

Q66. Exhibit: 

/etc/dfs/dfstab file # Place share(1M) commands here for automatic execution # on entering init state 3. # # Issue the command /etc/init.d/nfs.server start to run the NFS # daemon processes and the share commands, after adding the very # first entry to this file. # # share [-F fstype] [ -o options] [-d <text>] <pathname> [resource] # .e.g, # share -F nfs -o rw=engineering -d home dirs /export/home2 share -F nfs /usr/share/man share -F nfs -o ro /export/share share -F nfs /var/tmp 

Which command makes the /export/share resource unavailable for clients to mount, without affecting any other shared resources? 

A. unshareall 

B. share /export/share 

C. umount /export/share 

D. unshare /export/share 

E. unshare -F nfs /export 

Answer: D 

certleader.com

Validated windows 7 configuration exam 70-680 questions and answers:

Q67. An LDAP client is NOT returning the expected information, but it is authenticating with the server. The configuration file might be corrupt. Which file contains this configuration information? 

A. /var/ldap/ldap_auth_file B. /var/ldap/ldap_client_file C. /var/ldap/ldap_config_file D. /var/ldap/ldap_profile_file 

Answer: B 

Q68. When using PXE boot to install the Solaris OS on an x86-based system, which three statements are true? (Choose three.) 

A. A DHCP server is required. 

B. The install server can be SPARC-based. 

C. in.rarpd must be running on the install server. 

D. The install server must be x86-based and running Solaris OS. 

E. /etc/bootparams is consulted to determine the location of the boot image. 

F. Customized JumpStart scripts can be used to define the packages to be installed. 

Answer: A,B,F 

Q69. Which two statements are true about the /etc/syslog. conffile? (Choose two). 

A. Only one action is allowed per line. 

B. Wildcard characters (*) are NOT allowed. 

C. The loghost variable must be defined in this file. 

D. Only one selector, facility, level, is allowed per line. 

E. The file must contain only tabs as white space characters. 

Answer: A,E 

Q70. Your x86-based system has a ZFS file system named /files on the c0d1 drive. You want to rename this file system, so that every time the system boots, it is automatically mounted under the name /data. Which answer describes how to change the ZFS file system name from /files to /data? 

A. zfs set mountpoint=/data data 

B. zfs destroy files;zfs create /data 

C. zfs destroy -f files; zpool create data c0d1 

D. Create a directory named /data, then change /files to /data in the /etc/vfstab file. 

Answer: A 

About 1Z0-878 Information: 1Z0-878 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.