windows 7 configuration exam 70-680 knowledge assessment answers (31 to 40)

Pinpoint of C9020-461 exam question materials and paper for IBM certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated C9020-461 pdf dumps vce Materials. 100% PASS IBM Midrange Storage Technical Support V4 exam Today!

2016 Jun C9020-461 Study Guide Questions:

Q31. What is a new protocol standard for provisioning storage in a cloud environment? 

A. SNIA 

B. OpenPower 

C. OpenStack 

D. LINUX 

Answer: D 

Q32. A customer is discussing the purchase of an IBM Storwize V7000 storage system and needs to decide which pre-set RAID algorithm to use. The customer is aware of an option called “Balance RAID 10” and has asked for a description of how it functions. 

What are the characteristics of this RAID type? 

A. Data is mirrored on two array members and across two enclosure drive channels. 

B. Data on all drives in the array use the same drive channel wherever possible. 

C. Data and one stripe of parity are striped across all array members. 

D. Data and two stripe of parity are striped across all array members. 

Answer: C 

Q33. Which feature of the IBM Storwize family is recommend when additional space for disk drives is unavailable? 

A. Virtualization 

B. Storage tiering 

C. Real-time Compression 

D. Deduplication 

Answer: A 

C9020-461  actual test

Latest pdf for 70-680:

Q34. A customer has an existing Dell – EqualLogic PS6210E and is looking to leverage thin provisioning and Easy Tier on its existing storage. 

Which IBM product best fulfills this requirement? 

A. TS3310 with IBM Spectrum Archive and IBM Spectrum Protect 

B. DCS3860 with Easy Tier license 

C. IBM Storwize V7000 with external virtualization license 

D. IBM Storwize V7000 with remote mirroring license 

Answer: C 

Q35. A customer wants to purchase two IBM Storwize V7000 Unified systems that will be located at separate facilities and needs to share file data. 

Which IBM Storwize V7000 Unified systems feature addresses this requirement? 

A. Active Cloud Engine 

B. Easy Tier for file system 

C. Block level compression 

D. Metro / Global Mirror 

Answer: C 

Q36. What is IBM Security Key Lifecycle Manager used for? 

A. To provide encryption for SAN attached storage devices 

B. To eliminate the requirement for encryption keys on managed devices 

C. To activate encryption keys on USB drives for IBM Storwize V7000 

D. To control the access of encrypted storage devices 

Answer: D 

Explanation: 

IBM. Security Key Lifecycle Manager for z/OS. manages encryption keys for storage. It simplifies deployment and helps minimize the risk of loss or breach of sensitive information, while maintaining availability of data at rest natively on IBM System z. mainframe environments. IBM Security Key Lifecycle Manager for z/OS centralizes and automates the encryption key management process, reduces the number of encryption keys and consolidates encryption key management. It facilitates compliance for regulatory standards that require strong hardware encryption such as Sarbanes-Oxley (SOX) and the Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA). 

C9020-461  actual test

Approved pdf for 70-680:

Q37. A customer wants to create a big data implementation that supports encryption for regulatory reasons and can support IBM Spectrum Scale. 

What is the appropriate platform? 

A. IBM Storwize V3700 

B. DCS3860 

C. DCS3700 

D. IBM Elastic Storage server 

Answer: D 

Q38. A customer has conducted an analysis of its Vmware environment to determine the capacity savings available by converting from thick to thin provisioning. The results of the analysis are in the exhibit provided. 

What is the minimum capacity needed for the solution assuming compression is NOT part of the proposed solution? 

A. 51540 GB 

B. 17774 GB 

C. 33796 GB 

D. 27060 GB 

Answer: B 

Q39. What is the IBM solution used to manage encryption keys for IBM Tape and Elastic Storage Server Advanced Edition? 

A. SKLM 

B. EKM 

C. TSSC 

D. SSPC 

Answer: B 

Q40. A customer is looking for two new SAN Switches. A Business Partner suggested the Cisco MDS 9148 or IBM SAN48B-5. 

Which key difference between these products should the storage specialist discuss with the customer? 

A. Cisco MDS 9148 supports USB for microcode upgradability 

B. IBM SAN48B-5 switches offer “ports on demand” scalability 

C. IBM SAN48B-5 supports optional 16 Gbps SFP+ connections 

D. Cisco MDS 9148 supports FICON attachement 

Answer: C 

About C9020-461 Information: C9020-461 Dumps

Certleader Dumps
Certleader is a company specialized on providing high quality IT exam materials and fully committed to assist our respected clients crack any IT certification tests on their 1st efforts.